Madpolitik

Vi bestræber os på at børnene får en sund og alsidig kost, men der skal også være plads til lidt usundt ind i mellem, vi skal bare sørge for at gøre børnene bevidste omkring forskelle på sundt og usundt.

Da vi ikke ønsker en masse usunde morgenmadsprodukter har vi besluttet at tilbyde havregryn og cornflakes.
Ønsker I at jeres barn skal have andet til morgenmad må det spises derhjemme.

Endvidere bager vi grovboller, små rugbrød o.l. som er en del af formiddagsmaden.

M.h.t. eftermiddagsmaden så giv barnet noget godt mættende med, f.eks. noget brød sammen med frugt eller grønt. Vi ønsker at frugtposen indeholder et sundt mellemmåltid for børnene, så kiks, sukker yoghurt o.lign. bør begrænses.

Har dit barn sene dage er det også en god ide, at de har så meget mad med i madpakken, at de har mulighed for at spise igen sidst på dagen.

Det er ikke tilladt at børnene har slik eller chokolade med i madpakken eller i frugtposen

Kvong Børnehus

Kvong er en hyggelig lille by nord for Varde.
Vi har Privat børnehave, integreret vuggestue, aktivitetshus, dagplejemødre og meget mere.
Her på siden kan I følge med i hverdagen i Kvong Børnehus.

Onsdag d. 13.12.17 kl. 10.30 - 11

Musikalsk legestue m. organist Marie Madsen og sognepræst Ann Andersen